Ajutor / Întrebări frecvente

Pentru orice informație sau nelămurire vă invităm să ne contactați
Mai jos am pregătit o simplă listă de informații pentru ajutorul dvs.

Apasă pe meniul Contul meu. Vei descoperi un formular online pe care trebuie să îl completezi cu datele tale, indicate în formular. Citește apoi Termenii și Condițiile și asigură-te că ai bifat căsuța „Sunt de acord cu Termenii și Condițiile”. Contul tău devine valabil doar dacă bifezi căsuța.

Datele tale personale rămân în baza noastră iar noi nu le vom divulga nici unui terț fără acordul tău. Dacă nu dorești să rămâni în baza noastră de date, sau dacă dorești să ștergi contul de utilizator, poți înainta o cerere scrisă către Vikart, în care să ne specifici că vrei să ștergem datele tale din baza noastră de date, iar noi ne vom conforma.

Când vei dori să creezi un nou cont de utilizator, va trebui să introduci din nou datele, întrucât ele nu se vor mai regăsi în niciuna din resursele noastre.

Ne poți notifica în scris prin email-ul indicat la rubrica de “Contact”sau printr-o scrisoare oficială pe care o poți trimite la sediul Vikart.

Dacă simți că lucrurile sunt mai serioase decât am fost noi când am încercat să rezolvăm problema, poți sesiza direct Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în legătură cu practicile comerciale incorecte pentru ca aceasta să decidă asupra reclamațiilor.

Datele de contact ale Autorității Naționale Protecția Consumatorului unde pot fi depuse sesizările și reclamațiile consumatorului:

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti

Adresa: Str. Transilvaniei nr.2, sect.1, Bucureşti, cod 010798
Tel.: 021/310.63.75 sau 0219660

Fax: 021/310.63.80
Email: reclamatii.bucuresti@opc.ro