Licitația unei Galerii de artă bucureștene, dedicată cromolitografiilor, fotografiei și graficii Europene

13/12/22 7:00 pm, București, Str. Luigi Cazzavillan nr. 12, online, prin aplicația Live Vikart.

O COLECȚIE DE ARTĂ POATE FI  ÎNCEPUTĂ ȘI TERMINATĂ CU LUCRĂRI DE GRAFICĂ.


 ÎN ABSENȚA ACESTORA, NICIO COLECȚIE NU E  ÎNTREAGĂ !

Nu e de mirare că marii artiști ai lumii au rezervat operelor grafice o parte importantă a activității lor. Nu e de mirare, prin urmare, nici faptul că prezentăm în această licitație o selecție bogată și spectaculoasă de lucrări de referință, care pot să constituie coroana unor colecții, începutul altora sau cadouri unice pentru cei dragi.

Artiști români de renume sunt oferiți la prețuri de pornire mai mult decât accesibile. Acoperim o plajă largă de stiluri, de la Brauner, la Marcel Iancu și Jacques Herold, până la Nicolae Vermont, fără a uita să ne bucurăm de Eugene Ionescu, Eva Cerbu ori Idel Ianchelevici. Veți putea alege acuarele, desene în creion, gravuri cu acul, serigrafii sau litografii. Alexandru Istrati și Natalia Dumitrescu, Theodor Aman, Rudolf Schweitzer-Cumpăna, Camil Ressu, Hans Mattis-Teutsch, Jules Perahim, Samuel Mutzner, Horia Maicu sunt doar câțiva alți artiști care dau strălucire selecției din această licitație. 
 
Sunt disponibile și lucrări internaționale spectaculoase, ale unor autori clasici deja prin inventivitatea și unicitatea lor. Obiectele lui Dali, caseta lui Banksy cu fragment din chiar zidul care separă Israelul de zona palestiniană, covoarele după lucrări ale lui Picasso sau autoportretul lui Damien Hirst vor atrage, fără dubiu, atenția.

Licitația este completată de o paletă de fotografii de autor și afișe cu lucrări de Brancusi, Matisse sau alții.

Citește mai mult Închide

LOTURI