Despre noi

Vikart este cea mai nouă Casă de Licitații din România. Fondată în 2019, este deținută de o tânără familie de colecționari cu tradiție și experimentați galeriști de artă.

Concentrându-se în mod special asupra mișcărilor estetice definitorii ale secolului trecut și cel actual, Vikart s-a remarcat ca fiind o casă de licitații dinamică în promovarea și susținerea artei și artiștilor contemporani.

În scurt timp, Vikart a devenit destinația colecționarilor naționali și internaționali pentru a cumpăra și vinde importante opere de artă plastică, design, bijuterii, ceasuri și obiecte de colecție.

Licitațiile tematice se desfășoară pe tot parcursul anului și acoperă preferințele estetice și exigențele colecționarilor, pasionaților de artă și a fondurilor de investiții private.

Echipa Vikart este o echipă tânără, cu multă experiență la nivel național și internațional, în domeniul licitațiilor și tranzacțiilor de pe piața de artă. Specialiștii Casei pun la dispoziție experiența lor profesională, dedicată atât celor care cumpără, cât și celor care vând.

Prin abordarea voluntară în susținerea pieței de artă românești, Vikart organizează expoziții dedicate artiștilor contemporani români alături de cele mai mari muzee și instituții culturale.

Standardele internaționale de management oferă clienților flexibilitate și consultanță în construirea și rafinarea colecțiilor.