Reflexii cromatice și Fascinația nudului

08/07/2020 7:00 pm, Exclusiv Online

PRIMA LICITAȚIE DEDICATĂ NUDULUI ORGANIZATĂ ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA ȘI O SELECȚIE SPECIALĂ DE OPERE DE ARTĂ REALIZATE DE CEI MAI IMPORTANȚI ARTIȘTI ROMÂNI

Casa de Licitații Vikart este onorată să prezinte pieței de artă naționale și internaționale prima licitație dedicată probabil celei mai îndrăgite tematici din arta plastică românească: nudul

Licitația întitulată ” Reflexii cromatice” de pe data de 8 iulie 2020, ora 19:00, va deschide sesiunea de licitații din luna Iulie a Casei de Licitații Vikart cu artiști precum: Nicole Grigorescu, Corneliu Baba, Teodor Pallady, Camil Ressu, Samuel Mützner, Ștefan Dimitrescu, Iosif Iser, Nicolae Enea, Jules Pascin și mulți alții.

Citește mai mult Închide

Sesiunea de licitații continua și pe data de 9 iulie 2020 și am pregătit publicului iubitor de artă, licitația intitulată ”Fascinația nudului ” ce întrunește operele de artă realizate de artiștii importanți ai Românie, precum: Corneliu Baba, Nicu Enea, Sabin Bălașa, Marcel Guguianu, Ion Irimescu, Medi Wechsler Dinu, Corneliu Vasilescu, Mircia Dumitrescu, Vladimir Șetran și mulți alții.

Selecția propusă de Vikart. atât în licitația ”Reflexii cromatice” cât și în licitația ”Fascinația nudului” , povestește istoria artei românești printr-un discurs tematic solar, care aduce împreună trecutul și prezentul ilustrând, astfel, decenii de artă, manifestat în egală măsură de proporțiile armonioase, tehnica realizării și o surprinzătoare cromatică ce realizează un dialog eficient între tradiţional și modern. Cu aceste doua sesiuni de licitații Vikart. dă posibilitatea tuturor de a achiziționa o operă de artă românească la prețuri accesibile.

Lucrările din licitațiile de pe 8 și 9 iulie 2020, vor putea fi admirate de luni până duminică de la 9.00 la 19.00 la sediul Casei de Licitație Vikart. din Str. Luigi Cazavillan, nr. 12 din București.

Cele două licitații, miercuri 8 iulie și joi 9 iulie se vor desfășura exclusiv online începând cu ora 19.00 iar participarea se poate face prin telefon sau online.

Participanții pot descărca aplicația VikArt. din AppStore sau Google Play.

LOTURI