Vârsta Inocenței

01/06/2020 7:00 pm, Online

Vă invităm să faceți o călătorie în universul copilăriei, prin intermediul artelor plastice, în cadrul licitației din 1 iunie, ora 19.

Citește mai mult Închide 00, care se va desfășura exclusiv online și telefonic.

Cele 105 loturi, reunite sub titlul ”VÂRSTA INOCENȚEI”, vă vor încânta de două ori – o dată prin frumusețea și candoarea surprinsă în operele ce vor fi licitate și a doua oară prin valoarea lor intrinsecă, fiind lucrări de grafică, acuarele, picturi și sculpturi semnate de nume importante ale artei plastice moderne și contemporane.

Surpriza absolută a licitației, cu care sperăm să îi încântăm și pe cei mai exigenți dintre colecționari, este Nudul de copil, cu o istorie aparte, al cărui autor este nimeni altul decât Nicolae Tonitza, recunoscut unanim drept „pictorul copiilor”, iar cel care își va adjudeca lucrarea va primi în dar din partea Casei de Licitații VIKART și un album de artă publicat de pictorul și colecționarul Nicolae Parizescu, în care se află o amplă descriere a lucrării!

Vă invităm să vizionați loturile pe care le-am selectat pentru a aniversa vârsta de aur a omenirii – copilăria și vă așteptăm să vă înscrieți, în secțiunea Licitații sau la telefon, numărul 0725390000.

Descarcă aplicația Vikart din AppStore sau GooglePlay.
Ne vedem online, Licităm online, Licităm telefonic!

LOTURI