Lot 105

(1960, Dej)

105. The Divine Hermaphrodite, 2008

Tehnică: bronz
Dimensiuni: 55 x 20 x 9 cm
Detalii tehnice: semnat cu monogramă, pe spate: AM

Marina a absolvit în 1984 Institutul de Arte Plastice „Ion Andreescu” din Cluj, specializarea sculptură și restaurare. Este membru al Uniunii Artistilor Plastici din România din anul 1986.
Obține numeroase premii printre care amintim: Premiul Uniunii Artiștilor Plastici și Premiul I pentru sculptură monumentală. A realizat monumente de for public la Cluj, Iași, Lupeni, Vulcan, Chitila, Albești – Mureș, Bacău, București, Portalul Bisericii Italiene și Portalul Bisericii „Sfântul Petru și Pavel” din Băneasa. Lucrările sale se află în colecții publice ale Ministerului Culturii, Parlamentului României și colecții private din: SUA, Andora, Austria, Canada, Israel, Turcia, Germania, Elveția, Danemarca și Finlanda.
Andrei Marina, concepe această lucrare intitulată ”Hermafroditul Divin” cu trimitere la momentul biblic când Eva se naște din coasta lui Adam. Un exemplar din același tiraj a participat la expoziția colectivă ”The Hierophant” de la Galeria Nicodim București în perioada 17 iunie – 29 iulie, 2017.

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:
Pentru informații în legătură cu starea de conservare a loturilor, vă rugăm să ne contactați la numărul:
+40 725 390 000

De la: € 800
Adjudecat:  1.000