Lot 58

(1959, Ploiești)

58. Destine comune

Tehnică: acrilic pe pânză
Dimensiuni: 80 x 100 cm
Detalii tehnice: semnat și localizat dreapta jos,
cu brun: Florin Șuțu, Balcic

Florin Şuţu a studiat la Academia de artă din București, sub îndrumarea lui Ion Sălișteanu. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici și profesor la catedra de pictură-desen a Colegiului de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești. Pe lângă expozițiile personale și participările la expoziții de grup, Florin Şuţu a susținut mai multe work-shop-uri în domeniul artelor vizuale, între care la teatrele „Equinox” („Artele și lumea contemporană”) și „Toma Caragiu” (proiectul Fundației AIESEC „Living Library”), ambele din Ploiești.

Premii și distincții: 2019, Premiul pentru pictură, acordat de Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu Quintus”; 2018, Premiul pentru pictură acordat de Primăria Municipiului Ploiești; 2018, Premiul pentru pictură, acordat de UAP România, la Bienala Internațională „Ion Andreescu”, Buzău; 2015, Titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Ploiești.

Coerente compozițional și delicate cromatic, lucrările lui trădează un spirit sensibil și lucid, permanent atent la miracolul lumii din jur.

 

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:
Pentru informații în legătură cu starea de conservare a loturilor, vă rugăm să ne contactați la numărul:
+40 725 390 000

Estimare:  600