Lot 60

(1964, Galați)

60. Faleză la Balcic (2021)

Tehnică: ulei pe pânză
Dimensiuni: 50 x 50 cm
Detalii tehnice: semnat și datat dreapta jos,
cu mov: Carmen Poenaru, 2021

Absolventă a Institutului de Arte Plastice „Ion Andreescu” din Cluj, secția design vestimantar (1989, profesori Valeriu Vasilescu și Doina Hordovan), Carmen Poenaru este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din 1992, membră a Clubului UNESCO, Piraeus-Atena, din 2008, a Asociației Femeilor Creatoare din Arta Plastică din România, din 2012 și a Asociaţiei Europene a Artiştilor.

Carmen Poenaru a fost una dintre cei doi câştigători (din 2000 de candidați) ai unei burse de studii UNESCO – Aschberg, la Centrul Internaţional de Cultură „Sanskriti Chendra” din New Delhi, India.

Artista a realizat numeroase expoziţii personale în ţară şi în India, unde a creat şi trăit cu intermitenţe câţiva ani şi unde a fost fascinată de un amestec propriu al culorilor. A participat la expoziţii de grup în Germania, Finlanda, India, Italia, Cehia, Grecia, Ucraina, Emiratele Arabe, Chile, Austria, Republica Moldova.

Lucrări în muzee (Muzeul de Artă Modernă Bengalore, India; Muzeul de Artă Suprarealistă Santiago de Chile; Muzeul Național de Artă al Moldovei, Republica Modova; Muzeul de Artă Galați) şi colecţii private (România, India, Germania, Grecia, Australia, Austria, SUA, Canada, Cehia, Finlanda, Italia).

Premii și distincții: Marele Premiu pentru creație vestimentară „Design 2000”, București; Premiul UAP din Republica Moldova, „Saloanele Moldovei” (1994); Premiul UAP Bacău pentru cea mai bună activitate artistică a anului 2001.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:
Pentru informații în legătură cu starea de conservare a loturilor, vă rugăm să ne contactați la numărul:
+40 725 390 000

Estimare:  800