9. Ceas Augustin, ”Poarta Sărutului”, de mână, bărbătesc, cu cadranul pictat manual, având curea lucrată manual din piele de aligator și închizătoare tip fluture (2021)

Detalii tehnice:
Carcasă: 42mm diametru din oțel cu geam safir, spatele vitrat;
Mecanism: automatic Swiss made ETA 2840 calibrul cu 23 rubine;
Funcții: ora, minut și secundă;
Curea: lucrată manual din piele de alligator, închizătoare tip fluture;
Cadran: pictat manual în tehnică mixtă cu tuș și ulei;
Garanție: 5 ani

”Am ales Poarta Sarutului nu din considerentul unei apropieri erotice dintre doi oameni, ci din ideea că ceea ce facem de aici în colo, să facem împreună, păstrând unitatea emoțională care ne poate uni.” Augustin Matei Abordarea tematicii este una picturală, cu o tentă ușor patinată a cadranului, astfel încât să sugereze continuitatea vechiului în prezent și către viitor. Augustin Matei este un artist care portretizează timpul și îl transformă în operă de artă. Își concentrează atenția și talentul în a captura emoțiile oamenilor, caracterul și dornțele lor în ceasurile create, spunându-le poveste. Pentru că timpul este cel mai prețios bun pe care îl avem și momentele prețioase trebuie celebarate. Ceasurile Augustin sunt realizate și asamblate în atelierul din România din componente și mecanisme fabricate în Elveția. De la carcase din oțel, geam de safir până la curele lucrate manual.
Augustin Matei a câștigat premiul ”Lupa de Aur” la Festivalul Internațional de Ceasuri ”It’s All About Watches” din Polonia în fața marilor branduri internaționale precum: Longines, Ulysse Nardin, Omega, Rado și alții. Ceasurile Augustin sunt purtate de mâinile multor personalități precum: Papa Francisc, Familia Casei Regale a României, Președintele româniei Klaus Iohannis, Sylvester Stallone,
Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Tudor Gheorghe, Nicul Alifantis și mulți alții.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:
Pentru informații în legătură cu starea de conservare a loturilor, vă rugăm să ne contactați la numărul:
+40 725 390 000

Estimare:  3.000 – 5.000

De la: € 1500
Adjudecat:  6.000