Lot 11

(1987, Tabriz, Iran)

11. Speranța moare ultima

Tehnică: pe lemn de molid
Dimensiuni: 198 x 70 x 3.5 cm

”Această ușă simbolizează miile de uși pe care Fundația Inovații Sociale Regina Maria le-a deschis pentru a schimba soarta oamenilor cu nevoi de-a lungul anilor. Nici pe de parte nu este o ușă colorată sau invitantă. În dreptul acestei uși nu ajungi pentru că vrei, ci pentru că nu ai de ales.
De multe ori aceste uși au fost negre și au lăsat urme în viețile celor în nevoie. Dar aceste uși deschise de Fundație au dat, de multe ori, o speranță mult așteptată. De multe ori au dat un nou început pentru a continua o viață fragilă. Cei a cărora destin se află în spatele acestor uși știu că după ce le-au deschis au aflat speranță și pentru ei această ușă este calea către o speranță nemuritoare.” Omid Ghannadi
Pe Omid Ghannadi, arhitect și designer de interior, mereu implicat în acțiuni caritabile, îl cunoașteți probabil și de la emisiunea “Visuri la Cheie”, la care s-a alăturat, așa cum a mărturisit: “pentru că nimic nu îi oferă mai multă satisfacție decât a-i ajuta pe ceilalți”. Atunci când i-am povestit despre Gală, Omid a acceptat fără ezitare să fie unul dintre artiștii noștri.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:
Pentru informații în legătură cu starea de conservare a loturilor, vă rugăm să ne contactați la numărul:
+40 725 390 000

De la: € 1000
Adjudecat:  6.500