Participarea la licitații

LIVE - ONLINE ȘI PRIN TELEFON

Vikart. vă pune la dispoziție 3 moduri de a licita:

1. Prin platforma noastră – Descărcă gratuit aplicația VIKART din AppStore sau GooglePlay și înregistrează-te corect urmând pașii solicitați.
Aplicația VIKART vă oferă posibilitatea de a plasa oferte în timp real, online, fie de pe telefon, tabletă sau computer.
2. Creați-vă un cont direct pe site-ul www.vikart.ro la secțiunea CONTUL MEU.
3. Prin telefon, la numerele afișate pe site, la secțiunea CONTACT. Pentru a licita telefonic cu unul dintre consultanții Casei Vikart, este nevoie să ne contactați cu cel puțin 3 ore înainte de începerea licitației pentru a stabili numărul lotului/loturile.Vikart va licita în numele dumneavoastră și va încerca să adjudece lotul/loturile favorite până la suma maximă stabilită de comun acord. Pentru ofertele telefonice, vă vom contacta în timpul licitației, cu două loturi înainte de lotul dvs. favorit. Un reprezentant Vikart va licita împreună cu dumneavoastră prin telefon. Valorile ofertelor nu includ comisionul casei și nici eventualul impozit pe vânzări.

Dacă doriți să participați la următoarea noastră licitație folosind noua noastră platformă de licitație Vikart live, vă rugăm să vă înregistrați cu cel puțin 2 ore înainte de începerea licitație.

OFERTĂ SCRISĂ ȘI LICITAREA PRIN TELEFON

Pentru a participa la o licitație pe care nu veți avea posibilitatea să o urmăriți live, în salonul nostru digital,  vă rugăm să plasați oferte înainte cu 24 ore la secțiunea PLASEAZĂ OFERTĂ, sau să ne contactați la adresa de e-mail: auctions@vikart.ro cât și telefonic la numerele afișate mai jos:


0040 725 390 000
0040 736 541 413

ÎN SALA DE LICITAȚII

Pe o perioadă nedeterminată de timp, toate licitațiile din salonul de licitații au fost suspendate și mutate în salonul de licitații digital (online) din cauza măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19. Imediat ce vom putea ține licitații clasice, în sală, vom fi onorați să vă anunțăm și să vă primim la sediul nostru în cadrul evenimentelor și licitațiilor noastre.