Participarea la licitații

LIVE - ONLILNE ȘI PE TELEFONUL MOBIL

Pentru a licita online, creați-vă un cont și înregistrați-vă la secțiunea ”contul meu” pentru a participa la licitații live în salonul nostru digital. Salonul nostru digital este o nouă platformă care oferă clienților posibilitatea de a plasa oferte în timp real online și prin intermediul aplicației noastre pe care vă invităm să o descărcați din magazinul virtual al telefonului sau a tabletei dumneavoastră.

Dacă doriți să participați la următoarea noastră licitație folosind noua noastră platformă de licitație live, vă rugăm să vă înregistrați cu 24 de ore înainte de licitație.

OFERTĂ SCRISĂ ȘI LICITAREA LA TELEFON

Pentru a licita la o licitație pe care nu veți avea posibilitatea să o urmăriți online, vă rugăm să completați formularul pentru licitație pentru ofertă scrisă sau prin telefon și contactându-ne la numărul de telefon
0790 222 221 /0725 390 000 sau pe e-mail la adresa [email protected] cu cel puțin 24 de ore înainte de vânzare.

Pentru ofertele scrise sau licitarea împreună cu un reprezentant al Casei la telefon, Vikart va licita în numele dumneavoastră și va încerca să adjudece lotul pentru dumneavoastră la cel mai mic preț posibil, până la suma maximă stabilită de dumneavoastră. Pentru ofertele telefonice, vă vom contacta în timpul licitației, cu două loturi înaintea lotului dorit de dumneavoastră, iar un reprezentant Vikart va licita în direct împreună cu dumneavoastră prin telefon. Valorile ofertelor nu includ comisionul casei și nici eventualul impozit pe vânzări.

ÎN SALA DE LICITAȚII

Pe o perioadă nedeterminată de timp, toate licitațiile din salonul de licitații au fost suspendate și mutate în salonul de licitații digital (online) din cauza măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19. Imediat ce vom putea ține licitații clasice, în sală, vom fi onorați să vă anunțăm și să vă primim la sediul nostru în cadrul evenimentelor și licitațiilor noastre.